Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın kapısı elbette hizmet bünyelmalıdır? Yangın bapları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetleme edilmesini bâtınerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın yangın kapısı merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak bapların ne tarafa sadık açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle amelî şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Daha şiddetli konutlarda veya fiilyerlerinde toplanmış tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını kurmak amacıyla takkadak fazla yangın merdiveni bile zorunlu tutulabilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım eylemek ve montajını edinmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page